Team L-Å Söderholm               

Till Start         

 

Resultat Sundbyholm V75

2015-03-14

Lopp 2:  3)  Reina La Caballo          0/ 12,9aK   "Ner i tredje utvändigt. Fick en bra rygg på vinnaren men kunde inte följa denne när denne attackerade 700 kvar. Reine agerade segt och travade inte hundra, så nu väntar ett veterinärbesök."

Lopp 4: 14) Addison                        &/ 15,0aM  "Invändigt i kön. Ut ett spår i sista kurvan och fick fritt 200 kvar då han också gick bra till slut."

Lopp 5:  1) Bubbly                           6/ 14,3aM  "Hygglig från start och var nära få rygg ledaren efter galopper i första kurvan. I tredje invändigt fick hon fritt fram 300 kvar men hade svårt att ta något i den snabba avsllutningen samtidigt som hon bröt ut en aning sista biten. Nära tredjeplatsen."

Lopp 13:  2) A Perfect Trip             1/ 15,1K  "Bra start som gac tredje invändigt i inledningen men som blev rygg ledaren kort senare då det galopperades framför. Farten drogs upp på sista långsidan och ledaren drog på i mitten av sista kurvan samtidigt som hästen utanpå galopperade då han hade svårt att gå med. I det läget var det bara att rycka tussarna och dra på och Perfect accelererade bra och fick grepp på ledaren i god tid före mål."