Team L-Å Söderholm               

Till Start         

 

Sundbyholm

2019-12-02

Lopp 1:  1) DAKAR BRODDE               "Galopperade i debuten på Solvalla. Tog aldrig i efter galoppen och sprang mest och tvekade. Bra i provlopp för en dryg vecka sedan och trivs bättre på hemmaplan. Bra spår och han kan öppna hyggligt. Är fortfarande valpig och ofärdig. Får vara med för att få rutin. På kapacitet kan han vara ett platsbud."

Lopp 2: 10) METALLICA I.R.(MaBer)    "Gick riktigt fort runt sista kurvan senast men stumnade sista biten. Hoppas få ett lopp på rulle och hon kan vara med i segerstriden om det klaffar."

Lopp 7:  1) RAMSEAS APPEARANCE (JöCar) "Fick ett jobbigt lopp senast. Uppträder lite flegmatiskt och är lite uppanmäld här. Bra spår bör göra att han får ett bra lopp och han kan då tjäna en bra slant."

Lopp 8:  11) LILLY PALEMA                  "Gick bra till slut senast och nära andrapriset. Blev bortlottad här och måste ha mycket tur för att blanda sig i tätstriden."

Lopp 9: 10) INFINITY                          "Gick ok som trea senast från rygg på ledaren. Bör gå fram rejält med det loppet. Möter några bra och måste ha lite tur på vägen för att vara i platsstriden. Eventuellt körs hon med stängt huvudlag denna gång."