Team L-Å Söderholm               

Till Start         

 

Resultat Sundbyholm

2015-01-18

Lopp 4:   3) You To Luscious-J Kontio         1/ 16,3lk "Trots linjestart och tung, riktigt tung, bana spetsade han och trots 1.12 f500 kunde han gå ifrån med ett par längder och vinna. En stark prestation."

Lopp 7:  4) M.T.Jeopardy-P Airaksinen      0/ 21,5m "Hamnade i dödens i första kurvan och fick gå där ett varv. Han tyckte dock omgående inte om den mycket tunga banan och man såg tidigt att det inte var hans dag."

Lopp 8:  3) Lady Broadway-J Kontio        0/ 18,6lm  "Missgynnad av linjestart och kom inte iväg som önskat. Blev också kvar utan rygg direkt och på den tunga banan var hon inte direkt intresserad av att springa. Något störd i sista sväng men omständigheterna var ändå inte till hennes fördel." 

Lopp 10;  4) Maestro Kemp-P Airaksinen      1/ 20,9m   "Trampade iväg från start och kunde till och med överta ledningen i första kurvan. Han kunde inte svara när han efter 500 meter tvingades släppa täten, därtill hade han svårt med fästet på den sega banan. 700 kvar drog ledaren upp farten rejält och åter hade Maestro problem med banan, men körande Petri var då påpasslig och styrde ut Maestro i andraspår där det var fastare och hästen fick då aktionen att stämma bättre. Över upploppet närmade sig Maestro kraftigt och var förbi 100 kvar och vann säkert utan att bottnas."