Team L-Å Söderholm               

Här kan man också träffa på

Göran Humbla, Eskilstuna

"Göran har Oskarina Storm hos oss. Han är med oss några dagar i veckan och supportar. Han jobbar annars någon timme per dag hos Hammarby bilverkstad."

Hans-Göran Sandberg, Eskilstuna

 "Sandberg kommer som oftast en gång i veckan och hjälper till med mockning och körning av stallets hästar. En av de få som varit med oss från starten 1996/97, men som vi lärt känna sedan tiden hos Håkan Eriksson."

 

Micke Haeffner, Västerås

"Micke har varit synnerligen talangfull och efter bara några få lektioner körde han häst själv och är delaktig som catchriver i träningen när han hinner med. Micke är numera delägare i Infinity och han har också gått licenskursen klart och efter så gott som prickfria provlopp har Micke plockat ut sin Amatörkörlicens." 

 

 

 

Marie Grandell, Eskilstuna

"Marie och hennes Johan kom som hästägare från Jan-Åke Hoas när han flyttade till Gotland. De hade då Xanadu Hornline i delägande. De äger numera största delen i Lynn Palema som är fölsto och har en ettårig hingst e, The Bank, och ett årsföl efter Raja Mirchi. De är också delägare i treåriga Inara Boko (Timoko). Marie kommer gärna ut till stallet och håller kaffepannan varm mellan träningsturerna. Hästarna skäms gärna bort med morötter."

 

 

 

Full fart på träningsbanorna.