Team L-Å Söderholm               

Här kan man också träffa på

 Micke Haeffner, Västerås

"Micke har varit synnerligen talangfull och efter bara några få lektioner körde han häst själv och är delaktig som catchriver i träningen två, tre dagar i veckan. Micke har körlicens och har kört några lopp med våra hästar och gjort det bra. Han är delägare i fölstoet Infinity och hennes förstfödda Baby Shark e, Canepa Hanover." 

 

 

 

Marie Grandell, Eskilstuna

"Marie och hennes Johan kom som hästägare från Jan-Åke Hoas när han flyttade till Gotland. De hade då Xanadu Hornline i delägande. De äger numera största delen i Lynn Palema som är fölsto och har lämnat Powerbank, e, The Bank, och en 4-åring efter Raja Mirchi samt ett föl e, Spartan Kronos. Marie kommer gärna ut till stallet och håller kaffepannan varm mellan träningsturerna. Hästarna skäms gärna bort med morötter."

Tomas & Lena Nilsson, Eskilstuna

"Tomas och Lena är hos oss nästan varje lördag. De har gått körutbildningen på Sundbyholm och Tomas är med och kör hästar så mycket han kan. Lena ska snart få köra hos oss också, men hon är till stor hjälp de lördagar hon är hos oss. De är med som delägare i ett par hästar."

Fredrik Edberg, Eskilstuna

"Fredrik har funnit hos oss i snart tre år. En mycket intresserad hästägare som också är delaktig i en del av de sysslor som måste göras i ett stall. Bl.a. som materialansvarig. Våra tävlingsvagnar är alltid i toppskick och håller därmed livslängden betydligt längre än normalt."

 

 

 

Full fart på träningsbanorna.