Team L-Å Söderholm               

Vägbeskrivning: Från Eskilstuna ca 1 mil öster avfart Kjula. Kör mot Kjula förbi Box On. Efter ca 300-400m sväng vänster Styvsmossen. Kör sedan ca 1 km.

I vägskäl före viadukten till E20 sväng höger mot Årbylund. Gården ligger sedan som första på vänster sida.

Gården rymmer 19 boxar där samtliga äger stor luftvolym.Stora stallbyggnaden rymmer nio boxar utan innertak och alltså öppet upp till nock. Därtill en utedrift för maximalt fyra ettåringar.

Övriga boxar är uteboxar.

   

 

Nya uteboxarUnder hösten 2010 uppfördes det nya utestallet.

Intill stallet har det gamla uthuset byggts om till omklädningsrum med tvättstuga och torkrum samt allrum med TV för att följa travsändningarna. Därtill en toalett med dusch.

 

 

 

 

   

 

Från motorvägenOm du skulle passera Kjula avfarten på E20 innan eskilstuna och tittar till höger efter ca 700 meter.
Så kan du se våran gård där det finns rikligt med stora hagar där vi får ut alla hästarna på morgonen, innan de sedan tas in för träning. Efter en joggingtur får de gå ut i sin hage igen.

  

  

  

  

  

 

 Gården har drygt 4 ha hagar.

 

 

 

 

 

 

 

En lösdrift har under våren 2019 byggts. Där kan vi inhysa ettåringar. Fyra unghästar får plats och till den har de en stor hage att vistas i. Lösdriften är utrustad med två skjutportar så att vi kan stänga unghästarna ute då det ska mockas och också stänga in dom då det ska arbetas med dom eller då de är i behov av vård mm.