Team L-Å Söderholm               

TIMETOPAYTHEPIPE

Hingst född 2014

Super Photo Kosmos - Queza De Fromentel

_______________________________________________

2018-09-04

Idag var Pipan inne på Sundbyholm för första gången sedan förra året. Han skötte sig bra och kändes fräsch och fin på 1.30,5/2100m.

2018-08-23

Pipan känns fortsatt fin i träningen. Han går intervaller, varvat i djupsand (med fäste) och på rakbana á 500m. Därutöver skrittas han i tryckvagnen och rids i skogen, så han får verkligen rätt förutsättningar för att ge honom styrka i bakkärran.

2018-08-14

Han har kommit igång med intervallträningen och han känns fin. Det väntar ett par månaders träning nu innan vi kan se och hoppas på kval senare under året.

2018-07-15

Pipan blev kastrerad i början av denna vecka och allt har gått mycket bra. Han rör sig en hel del så läkningen är under kontroll. Han blev före det behandlad enligt plan i det opererade bakknät och han känns fin i motionstempo efter det. Om en dryg vecka ska han börja med intervallträning.

2018-06-26

Han har jobbat på enligt plan men har nog börjat få en liten reaktion på träningen. Enligt veterinären som tittade på Pipan innan han kom in till oss var en behandling efter ca fyra veckor att rekommendera, vilket är läge att göra nu. En kastrering ligger också inom planeringen då han vandrar mycket i hagen och inte riktigt lägger på sig som väntat.

2018-06-12

Han känns fin i allt längre motionsturer i skogen. Tempot har höjts och han är fräsch och fin. Vid månadsskiftet kommer vi att göra en hästägareträff på Sundbyholm där Pipan visas upp på rundbanan.

2018-06-01

Pipan är åter i träning efter lång vila sedan han opererades i ett bakknä. Nu väntar några veckors uppträning och om fyra veckor stämmer vi av gällande fortsatt träning.